Com arribar a Tossa de Mar?

L’Hotel Windsor està situal al centre de Tossa de Mar i a només 150 metres de la platja.
El Hotel dispone de parking propio de pago y es aconsejable reservarlo anticipadamente.

A continuación se explican las distintas opciones para llegar a Tossa de Mar con distintos transportes y desde varios puntos.
Si tens qualsevol dubte o problema per arribar a Tossa no dubtis en contactar amb nosaltres i li indicarem la millor forma d’arribar.

Amb cotxe

Desde Barcelona

  • Agafar l’Autopista AP7 direcció Girona/França fins a la sortida 9A Vidreres/Sils/Lloret/St. Feliu de Guixols i incorporar-se a la C-35 durant aproximadament 12 km.
  • Agafar la sortida 94 direcció Tossa de Mar i continuar per la carretera GI-681 durant aproximadament 16 km.
  • Al llegar a Tossa de Mar, seguir por la calle principal atravesando 3 rotondas durante aproximadamente 800 m. Girar por la tercera calle a la derecha después de la última rotonda y el hotel está a 20 metros en línea recta.

Des de França:

  • Agafar l’Autopista AP7 direcció Girona/Barcelona (aproximadament 80 km des de la frontera).
  • Prendre la sortida 9 Sta. Coloma de Farners / Lloret de Mar / Sant Feliu de Guíxols i incorporar-se a la C-35 durant aproximadament 12 km.
  • Agafar la sortida 94 direcció Tossa de Mar i continuar per la carretera GI-681 durant aproximadament 16 km.
  • Al llegar a Tossa de Mar, seguir por la calle principal atravesando 3 rotondas durante aproximadamente 800 m. Girar por la tercera calle a la derecha después de la última rotonda y el hotel está a 20 metros en línea recta.

Amb Avió

L’aeroport més proper a Tossa de Mar és l’aeroport de Girona-Costa Brava. A l’aeroport de Girona-Costa Brava arriben diverses companyies aèries, amb diversos vols diaris, sobretot durant la temporada d’estiu, des de les ciutats europees principals.

Des de l’Aeroport de Girona – Costa Brava fins a Tossa de Mar la manera més ràpida i còmoda d’arribar-hi és amb taxi o autobús. Un taxi des de l´aeroport de Girona fins a Tossa té un cost aproximat de 70€.

L’aeroport de Barcelona – El Prat és el segon aeroport més proper a Tossa de Mar. Des de l’aeroport de Barcelona – El Prat la manera més ràpida i còmoda d’arribar a Tossa és amb taxi o autobús. Un taxi des de l´aeroport de Barcelona fins a Tossa té un cost aproximat de 180€.

Amb tren

L’estació de tren més propera a Tossa de Mar és a Blanes (17 km). Des de Barcelona es pot arribar a Blanes amb la línia R1 direcció Blanes (última parada). Des de l’estació de Blanes cal agafar un autobús fins a Tossa de Mar, o bé un taxi amb un cost aproximat d’entre 25 i 35€.

Amb Autobús

Desde Barcelona (Aeropuerto o Estació del Nord) : El transporte lo proporciona la compañía Sarfa, el trayecto tiene una duración aprox. de 1h 30min y el billete cuesta aproximadamente de entre 12 y 15€ por persona. Podeu consultar els horaris a la pàgina web https://compras.moventis.es/online/

Es recomana comprar els bitllets amb antelació sobretot a l’època d’estiu.

Des de Blanes – Estació de Tren (RENFE): El transport el proporciona la companyia Pujol i té un cost aproximat d’entre 2 i 4€ per persona. La freqüència és cada 15-30 minuts (depenent de l’època) i es poden comprar els bitllets directament a l’estació.

Des d’Aeroport de Girona – Costa Brava: Haureu d’anar a Lloret de Mar i agafar un altre autobús fins a Tossa. El transport el proporciona la companyia Sarfa i té un cost aproximat de 10 a 12 € per persona. Podeu consultar els horaris a la pàgina web https://compras.moventis.es/online/

Amb taxi

Des de Barcelona: Un taxi des de l’Aeroport de Barcelona fins a Tossa té un cost aproximat de 180€ per viatge. El trajecte te una durada aproximada de 1h 20 min.

Des de Girona: Un taxi des de l’aeroport de Girona fins a Tossa té un cost aproximat de 70€ per viatge. El trajecte té una durada aproximada de 40 minuts.

Si ho desitgeu podeu posar-vos en contacte amb nosaltres perquè us ajudem a gestionar el servei de Taxi des de l’Hotel.