Pàgina Oficial del Hotel Windsor Tossa

Habitacions

 

habitacions

Les 63 habitacions de l'Hotel Windsor disposa de totes les instal·lacions i facilitats per oferir-li un gran confort i descans. L'Hotel ofereix, a part d'habitacions dobles amb o sense terrassa, habitacions triples, quàdruples i habitacions comunicades per fer més còmodes les seves vacances en família. Totes les habitacions estan equipades amb bany complet dintre l'habitació.

 

Habitació Individual

L'Hotel Windsor ofereix habitacions més petites que les estàndards, equipades amb dos llits individuals, escriptori i bany complet en l'habitació amb dutxa.

 

Habitació Doble

L'Hotel Windsor ofereix habitacions dobles equipades amb dos llits individuals, escriptori i bany complet en l'habitació amb dutxa.

 

Habitació Doble amb Terrassa

L'Hotel Windsor ofereix habitacions dobles amb terrassa equipades amb escriptori, televisió i bany complet amb banyera en l'habitació. A més a més, totes les habitacions amb terrassa ofereixen vistes a la piscina.

 

Habitació Triple

p>

 

L'Hotel Windsor ofereix habitacions amb tres llits individuals. Totes les habitacions triples estan equipades amb escriptori, televisió i bany completa amb banyera o dutxa en l'habitació.

 

Habitació Quàdruple

L'hotel Windosr pot condicionar per a quatre persones una habitació triple amb un llit supletori per desfruitar en família de la seva estada. Equipades amb escriptori i bany complet amb banyera o dutxa en l'habitació.

 

Habitació Familiar

L'Hotel Windsor ofereix la possibilitat de  comunicar dues habitacions dobles per tal de poder gaudir de les seves vacances en família amb més comoditat i espai. Equipades amb escriptori i bany complet amb banyera o dutxa en l'habitació.